KORETS DIRIGENT

Jens Ginge Skov

Jens er 21 år og går til dagligt på Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus, hvor han studerer Klassisk Sang. Forinden det studie har han også studeret Almen Musikpædagogik på samme musikkonservatorium.

På trods af sin unge alder har Jens stor erfaring som kordirigent, og har modtaget undervisning i flere år. Han har gået på dirigent-udviklings-hold i Sangkraft Århus, og har derudover modtaget undervisning af domkantor ved Århus Domkirke Carsten Seyer-Hansen, samt af Danmarks Radios Pigekors chefdirigent Phillip Faber.

Sideløbende med sit studie har Jens dirigeret mange forskellige kor, herunder Hinnerupkoret og kvindekoret Vocalia, og så har Jens været dirigent og medstifter af det Århusianske mandskor Clemens Knejterne.

Jens er desuden meget aktiv i selv at synge i kor. Han er fastansat sanger i det professionelle ensemble ved Herning Kirkes Drengekor samt i kirkekoret i Skt. Pauls Kirke på Frederiksbjerg. Derudover synger han i Vokalensemblet GAIA samt i andre høj-niveau-kor. Jens har derfor også en god indsigt i, hvad man som korsanger har brug for fra sin dirigent.

Vi øver hver mandag fra kl. 19.00 til kl. 21.15 i Frederikskirkens Sognegård, Højmarksvej 47, 8270 Højbjerg