Korets dirigent

 
 
 

Jens Ginge Skov 

Jens er 21 år og går til dagligt på Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus, hvor han studerer Klassisk Sang. Forinden det studie har han også studeret Almen Musikpædagogik på samme musikkonservatorie. 

På trods af sin unge alder har Jens stor erfaring som kordirigent, og har modtaget undervisning i flere år. Han har gået på dirigent-udviklings-hold i Sangkraft Århus, og har derudover modtaget undervisning af domkantor ved Århus Domkirke Carsten Seyer-Hansen, samt af Danmarks Radios Pigekors chefdirigent Phillip Faber.

Sideløbende med sit studie har Jens dirigeret mange forskellige kor, herunder Hinnerupkoret og kvindekoret Vocalia, og så har Jens været dirigent og medstifter af det Århusianske mandskor Clemens Knejterne.

Jens er desuden meget aktiv i selv at synge i kor. Han er fastansat sanger i Herning Kirkes Drengekor samt i kirkekoret i Skt. Pauls Kirke på Frederiksbjerg. Derudover synger han i Vokalensemblet GAIA samt i andre høj-niveau-kor. Jens har derfor også en god indsigt i, hvad man som korsanger har brug for fra sin dirigent.    

  

 

 

Har du lyst til at synge i Højbjergkoret?

Kom til en helt og aldeles uformel prøveaften og se om det er noget for dig. Læs mere under KONTAKT omkring optagelse i koret.

Brochure Højbjergkoret