Korets dirigent

 

Jens Ginge Skov 

Jens læser til dagligt Almen musikpædagogik på Det Jyske Musikkonservatorium med klassisk sang og klassisk korledelse som hovedfag.

På trods af sin unge alder har Jens allerede stor erfaring som kordirigent, og har modtaget undervisning i flere år. Han har gået på dirigent-udviklings-hold i Sangkraft Århus, og har derudover modtaget undervisning af domkantor ved Århus Domkirke Carsten Seyer-Hansen, samt af Danmarks Radios Pigekors chefdirigent Phillip Faber.

Jens fortsætter sin udvilkling som dirigent på musikkonservatoriet, og samtidig dirigerer han Hinnerupkoret, har været vikar for kvindekoret Vocalia, og har været dirigent og medstifter af det Århusianske mandskor Clemens Knejterne.

Jens er desuden meget aktiv i selv at synge i kor. Han har i mange år sunget i Århus Domkirkes Drengekor og er fastansat kirkekorsanger i Skt. Lukas Kirke på Frederiksbjerg. Derudover synger han i Vokalensemblet GAIA samt i andre høj-niveau-kor. Jens har derfor også en god indsigt i, hvad man som korsanger har brug for fra sin dirigent.    

  

 

 

Har du lyst til at synge i Højbjergkoret?

Kom til en helt og aldeles uformel prøveaften og se om det er noget for dig. Læs mere under KONTAKT omkring optagelse i koret.

Brochure Højbjergkoret